Десетгодишно дете и двама мъже са простреляни при битов скандал снощи в Криводол, няма опасност за живота им, съобщават от Областна дирекция на МВР във Враца.
    
Сигналът за инцидента е подаден от центъра за спешна медицинска помощ във Враца около полунощ, след като пострадалите са постъпили за оказване на помощ, допълват от полицията.
    
При проверка е установено, че около 22:30 часа в къщата на 32-годишния Б.С. от Криводол дошли неговите съграждани П.П. (32 г.) и И.П. (31 г.), придружени от 10-годишния син на единия от тях. Домакинът и гостите започнали разправия за неуредени финансови отношения. Спорът прераснал в скандал и побой, при който е произведен изстрел най-вероятно с ловна пушка, допълват от полицията.

При изстрела са пострадали гостите, като единият от тях - П.П., бил откаран в болницата с перфорация на стомаха от сачмите и временна опасност за живота. След извършена операция състоянието му е стабилизирано, допълват от полицията.
    
Детето също е настанено в хирургичното отделение със заседнали сачми в тялото, но няма опасност за живота му. Третият гост също е бил засегнат при изстрела, уточняват от полицията. Той и домакинът Б.С., който получил разкъсни рани от побоя, са освободени след оказване на медицинска помощ, допълват от ОД на МВР.
    
Оръжието, с което е стреляно, все още не е открито. Работата по случая продължава. 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето