Трагичен инцидент помрачи празника Джулай Морнинг. 23-годишен младеж от Варна е паднал в 60-метрова пропаст край Камен бряг и е загинал на място. От полицията в Добрич заявиха, че най-вероятно младият мъж е употребил солидно количество алкохол.

Сигналът е подаден в полицията около 1.30 часа. Тялото е извадено с помощта на пожарната и е откарано в Съдебна медицина. Изясняват се причините за смъртта на младежа.

Хиляди хора се събраха и тази година край каварненското село Камен бряг

да посрещнат първото юлско слънце. В 5:29ч., когато слънцето огря морския бряг, култовата песен на Юрая Хийп "Джулай морнинг" огласи местността. Парчето беше изпълнено от вокала на групата Джон Лоутън и Б.Т.Р.

"От Благоевград съм и днес сбъднах една мечта - да видя юлското утро, изгряващото слънце, да слушам гласа на певеца Джон Лоутън и с песента "Джулай Морнинг", нещо което ни е държало толкова години. Сега вече не знам какво друго да си пожелая, това е някакъв връх", сподели един от участниците.

"Мисля, че Джулая на 30 срещу 1 юли е сбъдната мечта за много хора, включително и за мен. Аз едно време, като дете, само слушах, после посещавах плажовете, а сега се оказа, че съм на една сцена. Има нещо вълшебно в тая работа", призна Наско от Б.Т.Р.

"Трябва да има нещо вярно в това което казват - нужен е малко магнетизъм, за да събере всички тези хора тук. Това е най-доброто място да се види изгрева. Просто е страхотно място. Атмосферата е добра, хората са страхотни, винаги се забавлявам много", сподели Джон Лоутън.

"Уникално, празнуването, според мен, на тоя празник го има само в България. Като напишете в Гугъл "Джулай Морнинг" не ви излиза парчето на Юрая Хийп, а ви излиза купона на Камен бряг."

 

Грижа за здравето

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето