Тази събота, 23 май в епизод 9 на "Ясновидци" освен задачи за участниците екипът на предаването дава възможност и на зрителите да проверят дали носят у себе си древната дарба на ясновидството. Между различните изпитания зрителите ще видят специално подготвени и заснети за тях задачи.

Ще бъдат проведени още два експеримента. Първият се нарича "Заплаха". Тероризмът е една от най-големите заплахи за обикновените хора в съвременното общество. След 11 септември 2001 г. немислимото се превърна в ежедневие.

Миналата година бяха проверени способността на участниците да намерят бомба, скрита във вагон на влак. Във втория сезон задачата е същата, но мащабът различен. Участниците ще трябва да открият взривно устройство, което може да е навсякъде в цяла сграда. При това става въпрос за училище. Двама от тях ще се справят успешно, а друг ще успее да обезвреди бомбата, без да разбира нищо от детонация.

Експериментът "Историкът" е свързан с най-древната мистерия, с която ясновидците трябва да се справят и  датира отпреди повече от 3000 години. Тя е свързана с млада жена, високото й положение в обществото и кървавия край на нейния живот по невероятна за днешните представи причина. Как ще се представят участниците в шоуто ще разберем в предстоящия епизод.

Всички фенове на предаването могат да продължават да подкрепят своя фаворит в шоуто и чрез онлайн вота на Yasnovidci.btv.bg, където също ще бъде излъчен победител.       

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето