Момче и момиче загинаха на място при катастрофа в тетевенското село Градежница рано тази сутрин. Двамата са на по 17 години. Те са пътували в лека кола "Пежо", управлявана от техен приятел. Заради несъобразена скорост, на мокро платно, колата излиза извън пътя и се удря челно в електрически стълб. Шофьорът е получил сериозна черепно-мозъчна травма и е откаран в болница с опасност за живота.

29-годишен мъж почина при катастрофа на главен път Е-89 в близост до белоградчишкото село Черно поле. Инцидентът станал около 13 ч. Лекият автомобил излязъл от пътното платно. Пострадали са две жени, пътували в колата - на 23 и 50 години. Двете са настанени в болницата в Белоградчик.

45-годишен мъж загина около 1.30 ч. край кръстовище в Шабла след като автомобилът му се блъсна в крайпътно дърво. Преди автомобилът му да напусне пътя, полицаи се опитали да спрат със стоп палка колата. Шофьорът обаче не се подчинил на подадения сигнал, продължил да си движи към Шабла и се ударил в крайпътното дърво.

И още един инцидент - около 4 ч. в Априлци, при проливен дъжд 20-годишен неправоспособен младеж с мотоциклет навлязъл в насрещното платно и се е ударил в идващата срещу него лека кола. От удара сериозно са увредени и двата крака на мотоциклетиста. Има голяма вероятност да се наложи ампутация. 22-годишният шофьор на леката кола е шофирал след употреба на алкохол, сочи полевият тест с дрегер.

 

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето