Неправоспособен шофьор загина, след като прелетя с автомобила си 27 метра. В 5:20 часа полицията в Червен бряг е открила лек автомобил "Алфа Ромео", който е бил обърнат с гумите на горе на покрива на стопанска постройка в село Суханче.

Пристигналите за оглед полицейски екипи установили, че при движение с несъобразена скорост лекият автомобил е напуснал пътното платно и се е ударил последователно в междуселищна табела и крайпътен камък. След това колата е излетяла и се е издигнала до 5 метра над земята. След 27-метров полет се е приземила по таван на покрива на частна стопанска постройка. Тялото на 28-годишния шофьор изпаднало от колата.

За да бъде свалена смачканата до неузнаваемост кола е бил изпратен специализиран автомобил на Пожарна безопасност и спасяване от Червен бряг.

Други двама души загинаха и двама са били тежко ранени след катастрофа, станала близо до пловдивското село Рогош. От КАТ предупреждават, че в неделния ден е натоварено движението по магистралите "Хемус" и "Тракия". Интензивен е и трафикът по пътя София-Кулата

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето