Само месец, след като английската булевардна преса разкри раздялата между футболиста на Челси Франк Лампард и неговата испанска годеница Елен Ривес, се появиха снимки на новата любов на английския национал.

Според вестник "News of the world", звездата на "сините" излиза от една седмица със Саския Боксфорд, дъщеря на богат финансист и работеща в лондонска модна къща. Изданието публикува и първите фотографии на двойката, която е прекарала романтична вечер, часове след като Лампард вкара победния гол за успеха с 2:1 над Уигън през миналата седмица. Двамата посетили известния ресторант "Koi", след което посетили няколко нощни клубове до ранните часове и завършили вечерта в апартамента на Саския в Западен Лондон.

Един ден след като Челси победи Ковънтри (2:0) като гост и се класира за полуфинал в турнира за купата на Англия, Франк и Саскиа отново са били заедно в заведението "Ears Pig", собственост на фамилия Лампард, което потвърждава сериозността на връзката им.

Лампард се запознал с новата си приятелка седмици, след като бе напуснат от бившата си годеница Елен Ривес, от която има две дъщери.