Пореден криминален случай с футболист на Левски. Мароканецът Юсеф Рабех катастрофира пиян в столичния Студентски град рано тази сутрин. Рабех се заби със служебния си автомобил в крайпътна мантинела. За щастие каскадата на почерпения футболист се размина без жертви, но го застрашават до три години затвор.

Малко преди седем часа сутринта, след солидна почерпка в бар в Студентски град, чужденецът решава да се прибира сам. Изпуска завой, който е опасен дори и за трезви шофьори, и се забива в мантинелата.

При рутинна процедура на мерене на дрегер се оказва, че е показва над 1.2м, съобщи Чавдар Георгиев. СДВР. Рабех е арестуван и отведен в Седмо районно полицейско управление. Дал е кръв за изследване.

След като поспа един час на нара в ареста, за да освежи главата си Рабех написа първоначални обяснения. В тях признава, че се е качил в колата след няколко чашки. Малко след 12 ч. футболистът беше освободен.

От "Левски" съобщиха официално, че след изясняването на случая ще вземат съответните мерки, съгласно вътрешния правилник на отбора.

„Аз сега няма да играя за Левски. Сега ще играя за Мароко", лаконичен бе футболистът.

Това не е първият случай, в който Рабех има проблеми с полицията. Преди четири месеца той и съотборника му Рашид Тиберканин участваха в бой в центъра на София с таксиметрови шофьори.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето