Изключително богата и разнообразна абитуриентска колекция е подготвила дизайнерката Аля Милушева. Според носителката на "Златна игла" за 2008 г. тенденциите тази година са "къси, но много пищни роклички, закачливи и богати".

"Цветовете са синьо, зелено, тюркоаз и лилаво. Особено актуални са мотивите на цветя, които обаче изглеждат като ръчно рисувани, или са бродирани върху плата, като се търси ефекта на картина или на гоблен. Силно се подчертават ръчните елементи при работата с плата, а роклите са като произведения на изкуството", обяснява Милушева.

В колекцията й не липсва и класическото черно, представено от елегантна и подчертаващата линията на тялото рокля от коприна джърси с деликатен акцент от камъни "Сваровски".

Пролет/лято 2009

е сезонът на материи като коприна, сатен, шифон и дантела, които придават усещането за пищност и лекота.

Новото, което използва Аля в абитуриентската колекция на Astella Atelier, е платът с мокър ефект, който придава блясък. Дизайнерката използва плата в елегантна зелена рокля, която създава алюзия за нежна русалка и в щампирана синя рокля с ефектен акцент от сребристи пайети.

Сексапилът е подчертан деликатно чрез високи цепки и голи гърбове (акцентирани с лентички и панделки) на дългите рокли.

Аля Милушева ще облича и участничките в най-престижния конкурс за красота - "Мис България".

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето