Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.Вериги магазини Германус обявиха промоционални цени за празника на влюбените.

Първите 70 спечелили в промоционалната игра на GERMANOS „Един лаптоп на всеки кръгъл час” в седмицата от 1 до 7 декември, вече могат да вземат своите коледни подаръци. Имената им са публикувани на страницата на играта в интернет www.germanospromo.com. На 8 и 9 декември още 20 клиента спечелиха преносим компютър HP 550 P550.


Победителите се обявяват на следващия работен ден, като имената на печелившите от петък, събота и неделя стават ясни в понеделник.

10 лаптопа HP 550 P550 на ден подарява GERMANOS на своите клиенти от 1 до 25 декември. Всеки ден от седмицата на всеки кръгъл час между 11 и 20 ч. по един късметлия печели коледен подарък от най-голямата верига магазини за мобилни технологии в България.

В промоцията „Един лаптоп на всеки кръгъл час” могат да участват всички клиенти на GERMANOS, които купят продукт или платят сметката си към GLOBUL за минималната сума от 10 лв. с ДДС. Условието е да изпратят SMS с кода от касовата бележка или номера на фактурата на кратък номер 19313. Цената на един SMS с ДДС e 0,29 лв. за всички абонати на GLOBUL и 0,30 лв. за абонатите на M-Тел и Vivatel. Компанията уведомява печелившите участници със SMS и телефонно обаждане на следващия работен ден, а имената им се публикуват ежедневно на промоционалния сайт www.germanospromo.com.