Световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова защити Максим Стависки от обвиненията в булевардната преса, че той е имал интимни отношения с партньорката си от "Ледников период" Татяна Арнтголц.

"Напълно сме наясно, че като участваме в проект, който се дава всяка седмица по телевизията и има висок рейтинг, е естествено да има всякакъв вид реклама, включително и по-жълти клюки.", коментира Денкова.

В откровенно интервю пред списание "EVA" Албена Денкова сподели, че партньорът й на леда и в живота никога не е имал любовни взаимоотношения Татяна Арнтголц. Тя сподели, че засега не смятат да се женят с Максим.

"Съдбата ни даде огромно изпитание. Не можем да върнем времето обратно, нито да променим това, което се случи. Да, рухвам в много моменти. На следващия ден се събирам, ставам и продължавам напред.Въпросът е да намеря нещо, за което да се хвана. В момента това е работата", коментира Албена ситуацията в момента.

"Не съм сърдита на Максим, за да му прощавам. Това, което стана, може да се случи на всекиго. Максим е бил до мен, когато съм била причина нещо да не се случи в кариерата или в живота ни. Аз съм до него, когато допусна грешка. Не съм с илюзията, че има безгрешни хора, нито че аз съм такава.", добавя още Албена.