Пиян шофьор катастрофира и уби на място возещото се до него момиче. За да прикрие престъплението, 23-годишният мъж решил да изхвърли трупа на момичето. Инцидентът е станал във вторник около три часа през нощта по пътя за Доспат.

23-годишният шофьор сам се обадил в полицията, за да съобщи, че е катастрофирал. Обяснил, че докато карал колата се разсеял и се блъснал в мантинелата. При жестокия удар е установено, че мантинелата е пробила колата и е преминала по цялата и дължина.

Младежът казал, че пътувал сам. Полицаят, който пръв посетил произшествието, обаче видял, че има много кръв и се усъмнил.

При разпита шофьорът си признал, че е пътувал с момиче от Борино. Установено е, че при сблъсъка мантинелата е преминала през тялото на момичето. За да прикрие престъплението, шофьорът решил да скрие тялото. Обадил се на близък, заедно измъкнали момичето и с кола го изхвърлили на пет километра във водосточна тръба.

Тестът с дрегер показал, че водачът има 0,66 промила алкохол в кръвта. Той е задържан от полицията за 72 часа. Очаква се в края на седмицата да му бъде наложена постоянна мярка задържане под стража.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето