Двама души са загинали и трима са ранени при тежка катастрофа, станала на входа на магистралата за Бургас, съобщиха от Националния медицински координационен център.

Тримата ранени при катастрофата в Бургаско са семейство от Стара Загора, уточни Агенция "Фокус". И тримата са в шокова зала на болницата в Бургас.

Момиче на 14 години – И.В.Г. е с политравма и вероятно ще бъде настанена в ортопедия. Баща й – 53-годишният В. В. Г. също е получил политравма и има течност в стомаха. По-късно той вероятно ще бъде настанен в хирургично отделение. Майката – Б. И. Г. е на 43 години. Тя е с политравма и фрактура на ребра.

Самоличността на загиналите при катастрофата засега не е известна. Това са двамата, пътували в "Мерцедеса". Служители на полицията правят оглед на местопроизшествието.

Около 18.10 ч. днес, в края на магистралната отсечка от Бургас към Карнобат, лек автомобил "Мерцедес", с кюстендилска регистрация, излизайки от магистралата, навлиза в насрещната пътна лента и се блъска челно в лек автомобил "Пежо", със софийска регистрация, движещ се от Карнобат към Бургас, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Бургас.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето