Мъж на 37 г. загина рано тази сутрин около 7.30 ч. при тежка катастрофа на пътя Варна-Добрич, съобщиха от КАТ. По неясни все още причини, той е изгубил управление на колата, блъснал се е в дървото и се е преобърнал встрани от пътя. Шофьорът е умрял на място.

Един човек е загинал, други трима са пострадали при катастрофа на пътя Белоградчик – Лом при с. Дреновец, съобщиха агенция “Фокус”. Инцидентът е станал към 14 часа.

Четиримата са пътували в лек автомобил, който се ударил в крайпътно дърво. Самоличността на загиналия е неустановена засега.

Ранените са млади хора – мъж на 21 години, който е настанен с травматичен шок в МБАЛ – Лом. Другите двама пострадали са приети в болницата в Белоградчик – 20-годишно момиче с контузия на главата, сътресение на мозъка, фрактура на предмишница, и 21-годишно момче – с контузия на гръден кош. Всички ранени са от София.

Още един тежък инцидент с един загинал и двама ранени е станал около 13 ч. на Първокласния път Е-79 в района на гр. Сандански.

Според първоначалната информация лек автомобил "Фолксваген Голф", движещ се по шосето след Сандански в посока Дамяница се е ударил в насреща движещ се лек автомобил "БМВ". Шофьорът на голфа е загинал, а двама от пътуващите в другата кола са ранени.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето