Близо 58% от потребителите на btv.bg, участвали в анкета на сайта, споделят, че се усмихват, когато са с любимите си хора. 33 на сто пък го правят при смешни и неловки ситуации, 8% - на филм, книга или виц.

Някои потребители посочват, че не им е нужен повод, за да са весели. Други се усмихват, когато е слънчево, когато хората наоколо са щастливи и се обичат и уважават взаимно, когато малките деца се радват от сърце, а възрастни хора се държат за ръка.

"Всяко нещо в този живот може да бъде видяно от повече от една гледна точка. Моят поглед върху нещата е следният - ако можеш да погледнеш на нещо откъм веселата му страна, ако можеш да откриеш весела страна в дадена ситуация - направи го! Не забравяйте девиза на габровци (те не са известни само с пестеливостта си, а и с хумора си ) – светът е оцелял, когато се е смял", припомня участник в запитването.

Продължавайте да участвате в нашите анкети. Сега ви питаме кое е най-важното качество за един добър шофьор. Очакваме мнението си тук >>>

Резултатите от анкетата не са на базата на национално представително проучване. За нас от btv.bg обаче са много ценни, тъй като отразяват мнението на потребителите, които ежедневно ни гласуват доверие.