Прекратено е издирването по вода на българския моряк, който изчезна в Черно море във вторник. Старши помощник-капитанът на кораба "Норден", плаващ под словашки флаг, Димитър Михайлов е бил без спасителна жилетка и шансовете да е жив са минимални, смятат от Морска администрация. Междувременно продължава издирването на седемгодишното момиченце от Белица, което изчезна след пътен инцидент край река Глазне на 28 май, съобщиха от полицията в Разлог.

Детето е обявено за общодържавно издирване. От полицията опровергаха слуховете, че издирването ще бъде прекратено. Полицейски комисар се противопостави на някои публикации, че полицията и останалите компетентни органи "не си вършат работата" и реално не е постигнат никакъв резултат.

Издирването се осъществява от две групи, като във всяка са включени около 12 души. Първата група работи във времето от 6.00 до 13.00 часа, втората от 13.00 до 21.00 часа. Комисарят поясни, че местното население в Белица вече е прекратило издирването на детето, но работата на полицията продължава.


Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето