Водещият на предаването "Бон Апети" Иван Звездев търси свои съмишленици, но не в кухнята, а на сцената. Той става все по-смел в музикалните си изяви на саксофон. В Търговище Звездев свири с цял духов оркестър.

Докато уменията му в готвенето всеки ден са на екран, влечението му към музиката телевизионният водещ тепърва разкрива. Както известни личности дебютират с черпак и тиган в "Бон Апети", така и Иван Звездев прави първи крачки на сцената като музикант.

"15-годишен започнах, но съм любител. Винаги, когато имам възможност, пък и да нямам, намирам време да си посвиря, така ми олеква от грижи, ежедневие. Търся си оркестър, където да перфекционирам", разказа водещият.

Тази мечта се сбъдна макар и само за миг. Зад гърба на телевизионния водещ застана цял духов оркестър. И то такъв, който празнува своята 40 годишнина.

"То е като една роза - и тръни и цвят. Красиво е това, което се получава накрая - концертът, публиката емоцията", каза Красимира Коларова, диригент на Духовия оркестър в Търговище.

На това място в "Бон Апети" идва време за десерта.