Младоженците, фенове на тежката музика, които търсят вълнуващ начин да се свържат в свещен съюз това лято, могат да преминат по сватбената пътека на своя специален ден с Unholy Matrimony Package на OZZFest между 14 и 24 август.

Както и всички останали сватбени пакети Unholy Matrimony Packages осигурява почти всичко... без самото свидетелство за бракосъчетаване.

Всеки специален пакет включва различни изненади за отбелязване на деня и 10 пропуска билети – за младоженците и за осем гости; специална сватбена OZZFest церемония от ръкоположен пастор в лицето на MC Big Dave; торта и тост с шампанско OZZ.

Освен това десетте гости ще направят бекстейдж обиколка заедно с Big Dave, ще имат достъп до VIP салона на OZZFest и ще получат тениски със специален дизайн за турнето OZZfest; колекционерски постери за турнето (лимитирани, с номера), специални слушалки PIIQ и официални перца за китара на OZZFest.

И още: всяка щастлива двойка, която се е регистрирала ще получи специален OZZFest подарък, щедро предоставен от спонсорите на тазгодишния фест. Подробности за регистрирането ще бъдат обявени в следващите няколко седмици.

Възможностите на Unholy Matrimony Package за Калифорния, Кънектикът и Ню Джърси са изчерпани, но за Чикаго на 17 август, Питсбърг на 19 август и Бостън на 24 август все още не са разпродадени.

Главната сцена на OZZFest тази година е запазена за Ozzy, Mötley Crüe, Rob Halford, DevilDriver и Nonpoint. Хедлайнери на втората сцена са 6 кратните OZZFest ветерани Black Label Society, които ще бъдат съпътствани от Drowning Pool, Kingdom of Sorrow, Goatwhore, Skeletonwitch, Saviours и Kataklysm.

Освен непрестанната музика на двете сцени, посетителите ще могат да посетят OZZFest “Village of the Damned”, в което ще има интерактивни дейности, шопинг, забавления и конкурси. За повече информация за билетите и турнето посетете:  www.OZZFest.com и www.LiveNation.com.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!