Детски сълзи на Вечното дерби (ВИДЕО)
Синът на Владимир Николов едва не пострада от фойерверк в "Арена Армеец"
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    0

Последното вечно дерби във волейбола е забележително по много причини.

Първо - игра се пред рекордна публика (5000 зрители).

Второ - за първи път "сини" и "червени" се срещнаха в "Арена Армеец".

И трето - преди двубоя уж непримиримите съперници демонстрираха джентълментски отношения и се постараха заедно да създадат не само спортно зрелище, но и маркетингов продукт.

"Червен" триумф във волейболното Вечно дерби (ГАЛЕРИЯ)ЦСКА победи "Левски" с 3:1 (25:16, 17:25, 25:18, 29:27)

И до голяма степен успяха. Въпреки че на трибуните влязоха солидна част от агитките на ЦСКА и "Левски", до сблъсъци не се стигна. Полицията свърши работата си перфектно, а атмосферата в най-модерната зала у нас бе наистина фантастична.

Разбира се, с дежурното изключение. Което този път не е никак за подценяване. Защото за малко не причини непоправимото. И защото доведе до сълзи от шок и страх в очите на едно дете.

Фенове взривиха бомбичка до сина на Владо НиколовВсичко с детето е наред и няма контузии

Фойерверк, полетял от крайните "сините" запалянковци, гръмна пред лицето на сина на Владимир Николов. Малкият Симеон, който връщаше топките край полето, загуби ума и дума от уплаха. Наложи се баща му да го успокоява и да го премести в по-безопасна зона на съоръжението.

Грозната сцена за пореден път доказа, че хулиганството няма цвят. И че всички усилия са обречени, докато престъпниците в агитките не си получат заслуженото.

  • 0
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре