Гьокче Бахадър след доста дълго отсъствие се завръща на телевизионния екран с нов сериал.

След като завърши "Листопад", Гьокче се омъжи за голямата си любов актьора Али Сунал. Бракът им обаче не издържа и една година и двамата се разведоха тази пролет. През това време Гьокче остана далеч от телевизионния екран.

След продължителното отсъствие обаче популярната актриса през новия сезон ще изпълнява главната роля в нов сериал. Поредицата се нарича "Изгубеният град" и на нея се възлагат надежди да бъде "бомбата" на Канал Д. Подробностите около този проект обаче засега остават в тайна.

Новият телевизионен сериал ще запознае зрителите със "задните улици" на Истанбул, където властват бедност и дискриминация. В центъра на действието е семейство Топташ, което по неволя се преселва от родното си място на черноморието в големия град. Сериалът ще пресъздава на екрана борбата на семейство Топташ за оцеляване в суровите условия на големия гради житейските драми на хората в "задния двор" на мегаполиса.

Режисьор на сериала е Томрис Гиритлиоглу, а музиката е на младия музикант Демир Демиркъран. Гьокче ще участва в поредицата с нова визия – тя вече промени външността си, отслабна и изсветли косата си.