Помощникът на Сам Алърдайс, който вчера подаде оставка като мениджър на Болтън, Сами Лий е новият наставник на отбора съобщиха от клуба. Той ще води състава в оставащите два мача от Премиършип срещу Уест Хям и Астън Вила.

”Изключително съм горд от факта, че ми се гласува такова доверие. Това, което научих от Сам е безценно. Най-важното сега е да продължим това, което сме постигнали до този момент и да се преборим за място в Европа”, каза Лий веднага след назаначавенто си.

Президентът на Болтън Фил Гартсайд опроверга спеклуациите, че Алъдарйс е напуснал клуба, защото няма да има дастатъчно пари за покупки през лятото.

”През последните 4 години сме сред 10-те най-добри отбора в най-силното първенство, така че не е да нямаме пари. Вижте какви футболисти пристигнаха при нас през последните години. Вземете за пример само Никола Анелка”, каза Гартсайд

”Уважавам решението на Сам да напусне. Като се обърна към последните 8 години виждам само радостни моменти с него начело на Болтън”, добави още преидентът на клуба.

Сам Алърдайс, който напусна клуба след 7 години, е гласен за менииджър на Нюкасъл или Манчестър Сити.

ДЕНИСЛАВ ДЕНЧЕВ