Звездата на Байерн (Мюнхен) Франк Рибери се скри в багажника на Рено Клио за да избегне снимки и среща с журналисти. Французинът бе извикан вчера в Марсилия за да бъде свидетел по дело  заведено срещу него от бившия му агент Бруно Хайдершайд за фалшификация на документи по трансфера на футболиста през 2005 от Галатасарай в Олимпик.

Рибери се яви в полицейското управление в Марсилия, като влезе в сградата през страничен вход. След разпита, който продължил 3 часа тълпа от журналисти се струпала за да вземе интервю от френския национал, но всички останали изненадани, когато на излизане колата, в която трябвало да бъде играча била карана от шофьор, а до него имало само млада жена. Tова доведе журналистите до извода, че футболистът е бил скрит в багажника на колата.

Рибери се прибра днес в Германия, където участва в тренировъчен мач на Байерн срещу Инголщад. Французинът, който дълго лекува травма и игра няколко минути в последната среща срещу Вердер (3:2), остана на терена само един час. Байерн победи с 2:0, а головете бяха дело на младия Дениз Илмаз.