"Надявам се да покажем какво можем и в мача с България", обяви младият капитан на Уелс Аарън Рамзи след вчерашната победа на тима с 2:0 над Швейцария в мач от евроквалификациите.

20-годишният Рамзи вкара от дузпа при успеха с 2:0 в Суонзи.

Победата на Уелс прати България на последно място в квалификационна група "G", а във вторник именно уелсците ни гостуват в София в последна среща от цикъла евроквалификации.

И двата тима отдавна нямат шанс за класиране на форума, а след вчерашното равенство 2:2 между Англия и Черна гора, "трите лъва" си осигуриха билет за финалния турнир, докато черногорците са на бараж. За момента Швейцария е на трета позиция с 8 точки, но на тази позиция може да завърши и Уелс, който е с 6 т. България в момента е с 5 т., но може да се изкачи максимум до предпоследното четвърто място.

"Надявам се да пренесем формата си и в следващия мач и да покажем на какво сме способни. Победата над Швейцария бе страхотен резултат за нас. Мисля, че играхме доста добре в атака. Винаги е хубаво да победиш отбор от първите 20 в света", коментира футболистът на Арсенал.

Относно мача с "лъвовете", Рамзи добави:

"Искаме да покажем същата игра от мача с Швейцария и да работим здраво един за друг. И дано стигнем до още една победа".