Българският наставник на Селта Христо Стоичков призна, че вярва "сляпо" на своите възпитаници въпреки последните 2 загуби на "небесносините" в шампионата. В неделя галисийците паднаха с 0:3 на своя "Балаидос" от Майорка и се свлекоха в зоната на изпадащите само с попадение по-слаба голова разлика от първия над чертата - Леванте. "В неделя изживях най-лошия си момент откакто съм начело на Селта. Да загубиш вкъщи с 0:3 е ужасно, но това е футбол и най-хубавото е, че след седмица имаш възможността да се реваншираш. Независимо от лошите резултати вярвам сляпо в отбора", категоричен бе Ицо в седмичната си рубрика в "Ел Мундо Депортиво".

""

"Срещу Майорка допуснахме 2 гола за първите 20 минути. След това просто се предадохме. Нужна е борба до последния миг. Всичко е в наши ръце. Ако тичаме достатъчно на терена, ако сме организиране в играта си, ако се раздаваме докрай, ако сме агресивни, без да се вайкаме, ако сме задружни и покажем какво можем, ще се спасим", изрази убеденост Камата.

41-годишният специалист се опита да повдигне духа на своите по познатия от националния отбор начин - "моите момчетата са най-добрите". Според бившият роден селекционер с много усилия и себераздаване Селта със сигурност ще запази мястото си в елита, тъй като разполага с голям игрови потенциал.

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ

Снимки: Reuters