Членовете на фамилия Глейзър, която е собственик на футболен клуб Манчестър Юнайтед изразиха задоволството си от спечелването на титлата в Премиършип. Това се случи за девети път от създаването на Висшата лига, след като Челси не успя да победи Арсенал, завършвайки 1:1. Веднага след това Джоел Глейзър е позвънил на изпълнителния директор на "червените дяволи" Дейвид Гил, за да го поздрави за успеха.

 "Джоел ми озвъни и беше повече от доволен. Това е голям успех за всеки свързан по някакъв начин с клуба. За нас бе много важна да се варнем на върха в Англия, след като две години там бе Челси. По този начин изпращаме важно послание, че Манчестър Юнайтед се завръща сред най-силните както у дома, така и в Европа", заяви Гил. ""/

 Той призна още, че е очаквал, че Арсенал има сили да открадне нещичко от Челси, но въпреки това е гледал двубоя със свито сърце.

 "Успокоих се едва на полувремето и през втората част, кагато Арсенал пое контролът над играта. След гола на Челси обаче нещата се преобърнаха и догледах двубоя настръхнал пред телевизора. Все пак важното е, че накрая всичко свърши добре", завърши директорът.

БЛАГОВЕСТ БЛАГОЕВ