Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани бе видимо щастлив веднага, след като се разбра, че тимът отново ще има възможност да играе в Шампионката лига и наказанието да започне новия шампионат от минус 15 бе намален на минус 8 точки.

"Искам да кажа на нашите тифози да не се притеснят. Отборът на Милан и тази година ще се бори за спечелване на титлата в Италия и Шампионската лига. Сега отивам директно в Миланело, за да се срещна с наставника Карло Анчелоти и всички момчета от тима. След което трябва да деистваме светкавично заради третият предварителен кръг на най-комерсиалният турнир. Нашите най-добри играчи все още са във ваканция, но вероятно ще се приберат по-рано, след като първите мачове от лигата са на 8 -9 август. Колкото до осемте точки пасив, нашите тифозите знаят, че до Коледа ще настигнем Интер", запълни с ентусиязъм привържаниците на "росонерите" 61-годишният Галиани.

Относно своето наказание да не се занимава с футбол девет месеца бившият президент на Италианската професионална футболна лига заяви: "Ще обжалвам!"

 

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ