Бой  в отбора на Реал (Мадрид) преди срещата с Майорка, разкри "Марка". Изданието твърди, че централният защитник Пепе и десният халф-бек Балбоа се сбили на последната тренировка на тима. Всичко това се случило, след като журналистите напуснали заниманието и по време на двустранната игра двамата играчи влезнали остро в краката един на друг за една топка.  Двамата футболисти веднага започнали да се налагат един друг, но бързата намеса на съотборниците им прекратила свадата. Въпреки това Пепе напуснал заниманието с разбит нос след кроше на Балбоа.

Бразилският защитник с португалски паспорт е на път да се върне в стартовия състав, след като се възстанови от травма по-бързо от очакваното. Балбоа пък бе едно от откритията на Бернд Шустер, който го взе от втория състав и го пускаше в началото на сезона. Напоследък обаче германският специалист му дава все по-малко шанс за изява.
Заради поведението си се очаква и двамата футболисти да бъдат сериозно глобени от ръководството на клуба, коментират в испанската столица.

Преди година и половина по време на тренировка в Реал се сбиха Томас Гравесен и Робиньо.