Ръководството на Блекбърн Роувърс потвърди интереса си към египетския национал Мидо, съобщават медиите на Острова. Нападателят прекара 18 месеца под наем от Рома в друг тим от Премиършип – Тотнъм Хотспърс, но ръководството на „Шпорите” се отказа да го закупи, като на негово място закупи правата на българския национал Димитър Бербатов. Мениджърът на Роувърс Марк Хъджис иска да привлече в състава си класен нападател, за да засили ударната нощ на тима си за участието на момчетата си в турнира за Купата на УЕФА през следващия сезон. Сред спряганите имена са още Емил Хески от Бирмингам Сити и сърбинът Никола Зигич.
Собственикът на Блекбърн Джон Уилямс потвърди, че Мидо е една от главните цели в селекцията на отбора за следващия сезон.
„Мидо е едно от първите имена в списъка, които Марк Хъджис обсъди с борда на директорите”, заяви Уилямс. „търсим качествен нападател, който да има добро име в Европа, за да подсилим ударната си мощ и имаме 4-5 имена, но още не сме отправили конкретна оферта към никой от тях”, добави той.

 

ПЕТЪР БАХАРОВ