Бившият мениджър на "червените дяволи" Франк Стейпълтън не смята, че напускането на Кристиано Роналдо ще се отрази на тима.

"Парите от трансфера ще бъдат използвани много бързо. Когато някой от топ футболистите е напуснал, не значи, че отборът е станал по-слаб. Тимът отново ще бъде силен. Финалът в Шампионската лига би трябвало да е помогнал на Сър Алекс да открие това, от което Юнайтед има нужда, за да остане на върха не само в Англия, но и в Европа", коментира Стейпълтън.    

Бившият защитник на "червените дяволи" Артър Албистън пък смята, че след напускането на Роналдо, то е голяма вероятността Карлос Тевес да подпише постоянен договор с тима. 

"Когато Рууд ван Нистелрой напусна хората казваха, че Сър Алекс не знае какво прави, но Роналдо зае неговото място. Може би трансфера на Кристиано ще позволи на клуба да подпише постоянен договор с Карлос Тевес. Освен това ще останат пари за привличането на още футболисти. Мениджърът ще наблюдава световния трансферен пазар това лято", каза Артър Албистън, който има 485 мача за Юнайтед.

Друг бивш мениджър на "червените дяволи" Томи Дохърти е на мнение, че Юнайтед най-после трябвало да се раздели с Кристиано Роналдо.   

"Това е фантастичен бизнес. Преди цената му беше 40 милиона лири, след това стана 50 милиона, после 60 и сега 80 милиона. Няма начин Кристиано Роналдо да бъде продаден без съгласието на Алекс Фъргюсън, който сам е стигнал да заключението да се освободи от португалеца. Иначе този проблем ще се появява всяко лято. Понякога се смея, чувайки, че някой футболист не се продава на никаква цена. Всеки играч си има цена и ако тя бъде платена, трансферът може да бъде осъществен", заяви Дохърти.