Анонсираният трансфер на разпределителя на националния ни отбор Георги Братоев от Левски в тима на Габрово може и да не се състои. Тази вечер Братоев изгледа загубата на Габрово от румънския Томис Констанца с 1:3 гейма от международния турнир зала "Орловец" на живо от трибуните след среща с клубното ръководство на тима.

Засега обаче около евентуалното му преминаване в участника в евротурнирите има много условности. Бившия капитан на националния ни отбор и негов разпределител пък Андрей Жеков тази вечер игра за румънския шампион Томис също с капитанската лента. Наставник на румънците е бившия селекционер на България Мартин Стоев.

Според Стоев Матей Казийски и Данчо Лазаров трябва да направят взаимни компромиси в името на националния ни отбор и Казийски да се завърне в тима.

В неделя в предаването "Зона спорт" по bTV Action можете да наблюдавате цялото интервю със Стоев в което той споделя своето мнение, че проекта Левски най-вероятно няма да сработи, а Андрей Жеков е готов да се завърне в националния ни отбор.