Шестима волейболисти започват занимания с националния отбор, научи Sportal.bg.

Теодор Богданов, Красимир Гайдарски и Методи Ананиев от Левски-Сиконко, Николай Николов от ЛукОйл-Нефтохимик, Иван Зарев от ЦСКА и Владислав Александров от Черно Море БАСК ще минат утре на медицински и функционални тестове в Спортния център в ”Дианабад”.

”Утре шестима играчи ще минат медицински и функционални прегледи в ”Дианабад”, след което се качват на лагер в х-л ”Еди”. Постепенно към тях ще се присъединяват и завръщащите се от чужбина волейболисти. Първи очаквам да се появи Данаил Милушев, а Боян Йорданов и Христо Цветанов ще се включат малко по-късно”, каза Мартин Стоев, специално пред Sportal.bg.

""/”Както се вижда не викам само волейболисти на Левски-Сиконко в отбора. Георги и Валентин Братоеви, Константин Митев и Владислав Иванов са още много млади и почти нямат нужния международен опит. Те обаче имат шанса да постигнат нещо голямо с младежкия отбор на България. Те са бъдещето на волейбола в България и затова съм ги повикал в разширения отбор. Още е рано обаче да разчитам на тях в Световната лига”, допълни Стоев.

”Първите 5 дена ще тренираме изключително много за физическа подготовка. Сутрин момчетата ще трупат мускули във фитнес залата, а следобед ще тренираме на стадиона на НСА. На 10-ти май националния тим отпътува за Варна, където ще се готвим до старта на мачовете от Световната лига”, завърши Мартин Стоев.

ИВАЙЛО БАНЧЕВ