50 000 лева отборна премия ще си разделят волейболистите на ЛукОйл-Нефтохимик за спечелената Kупа на България. Това обяви спортният директор Сашо Везенков след разговор с генералния директор на "Лукойл България" Валентин Златев.

По телефона от чужбина, където кара меден месец, Златев е споделил, че волейболистите са му направили най-хубавия сватбен подарък, и вдигнал двойно предвидената премия. Както си му е редът, волейболистите посветиха успеха на своя шеф.

Амбицията на отбора е да се представи достойно в европейските клубни турнири наесен и да защити дубъла си в предстоящия сезон, обяви още Сашо Везенков. "За следващия сезон ще се опитаме да сглобим още по-силен отбор, с който да направим пробив в Европа", коментира още Сашо Везенков.

"Имахме много трудни моменти. Едва ли в началото на годината някой специалист би заложил, че точно ние ще направим дубъл в България. Надявам се следващия сезон да покажем добри игри в евротурнирите. Всичко зависи от селекцията. Съставът трябва да се запази, ако искаме още успехи.", каза треньорът Северин Димитров, който има договор за още 1 година.

Валентин Будаков ”7 дни сдпорт”