Всички фенове на волейбола у нас ще имат възможността да подкрепят шампиона на България ЦСКА  в новата инициатива на сайта www.ring.bg  -  "ПОДКРЕПИ ЦСКА.  Бъди 7-ият играч в домакинския мач от Шампионска Лига по волейбол".

След наказанието, което получиха "червените" в миналото си участие на турнира, сега RING.BG и привържениците на ЦСКА си поставят за цел да подкрепят отбора и да съберат виртуална публика за двубоя на 24 ноември.

Така всеки, който би желал да даде своя глас и да стане част от тази виртуалната публика може да го направи на адрес- www.ring.bg , на специално създадения за целта бутон. Не е нужда специална регистрация на сайта, всеки може да се включи с едно натискане на бутона.

Шампионът на България беше наказан от Европейската волейболна конфедерация  в миналото участие на "червените" в турнира срещу отбора на полския Асеко Ресовия (Жешув),  след като феновете запалиха факли и димки в залата и това доведе до прекратяване на срещата за повече от половин час. Наказанието включва парична глоба и недопускане на публика  в "Арена Самоков" за първия домакински мач на ЦСКА на 24 ноември от 19.30 часа, срещу тима на Кан от волейболната Шампионска лига.