Разложкият волейболен клуб Пирин Балканстрой разтрогна договора си с опитния Георги Фарфаров. 26-годишният разпределител дълго време бе основна и незаменима част от състава на Пирин.

Преди началото на подготовката Фарфаров получи контузия и не поднови тренировките си, а след това ръководството на клуба прекрати и договора си с него.

""/Вторият разпределител на отбора Франсиска Сотелдо е задържан във Венецуела, поради липса на места и полети, с които да се върне в България. Младият волейболист е трябвало да се присъедини към отбора на 19 август, но след забавянето ще пристигне чак на 28 август.
На поста разпределител за сега е сигурен само Сотелдо, но старши-треньорът Любомир Герасимов съобщи пред репортер на Sportal.bg, че очаква нов трансфер.

”В момента разглеждаме вариантите за трансфер за поста разпределител. Още не е сигурно нищо, новият който ще дойде може да е българин, а може и да е чужденец. По-нататък ще има яснота по този въпрос, а в момента с отбора на подготовка са двама юноши от разложката школа”, сподели за Sportal.bg Любо Герасимов.

ДЕНИЦА ВЕЛКОВА

СНИМКИ: sportni.bg