Волейболният шампион на Испания Майорка, е на път да се откаже от Красимир Гайдарски. “Президентът Рикардо Рамос измина 1000 километра, за да наблюдава на живо българина в мача от Световната лига срещу Китай. На следващия ден той съобщи, че са изникнали проблеми и не е оптимист за преговорите.” Това гласи съобщението на официалния сайт на тима от Балеарските острови. Основната пречка за трансфера е в Левски Сиконко. От там отказали среща в морската столица и настояли да се видят с шефа на Майорка в столицата. В понеделник обаче ръководството на вицешампиона пак финтирало Рамос с мотив, че има друг ангажимент.

 Генералният мениджър Георги Захаринов заявил, че ще обърне внимание на офертата, ако му бъде доставена в офиса. Поведението му обидило много президента на испанския клуб, който хванал първия самолет към дома.
Неочакваният обрат може да се окаже в плюс на полския Ястжембски. Вторият по сила състав в страната вече си осигури услугите на Евгени Иванов, Николай Иванов и Пламен Константинов. Сега ще се опита да доведе в компанията им и четвърти българин – Краси Гайдарски. Освен на него, във Вегел са набелязали в списъка с кандидати и още един наш сънародник - Христо Цветанов. 

СВЕТЛА ДИМИТРОВА, "Тема спорт"