Националът Евгени Иванов потвърди напълно информацията на Sportal.bg, че от новия сезон ще се състезава за вицешампиона на Полша – Ястжибски Вигел.

”Да така е. От новия сезон ще се състезавам за Ястжибски Вигел. Сега се прибирам от Варна за София. Очаквам вече там да съм получил предварителен договор по факса, който да го подпиша. Официалният контракт ще подпиша, когато отида в Полша”, каза Пушката, пред репортер на Sportal.bg.

”От Вигел ми предложиха да премина при тях още преди финалите в Полша. Аз им казах, че бих искал да изчакам първо офертата на досегашния ми клуб СКРА Белхатов. След като от там се забавиха, а от Ястжибски Вигел много настояваха в края на краищата приех. Условията, които ми предложиха са същите, които имах и в СКРА Белхатов. Във Вигел са изключително амбицирани да станат шампиони. Аз и затова отивам в този отбор, защото искам и през следващия сезон да спечеля титлата на Полша”, допълни Пушката.

""

”Много се радвам, че ще играем рамо до рамо с Николай Иванов. Сега вече ще сме двамата Иванови в един отбор и никой няма да може да ни победи. С Ники сме играли заедно в националния отбор на България, а и в мъжкия тим на ЦСКА. За първи път, обаче ще играем в един и същ клуб в чужбина. Надявам се заедно да спечелим титлата и Купата на страната”, добави още Евгени Иванов.

”Вигел се намира само на 150 км от Белхатов, така че едва ли аз и семейството ми ще се чувстваме неуютно. Очаквам, един страхотен сезон”, завърши Пушката, пред Sportal.bg.

ИВАЙЛО БАНЧЕВ