Читателите на sport.btv.bg са доволни от представянето на волейболните ни национали на Световната лига, но определено са искали повече от момчетата на Радостин Стойчев.Това показват резултатите от анкетата, в която ви попитахме как оценявате играта на българския тим в Полша.

Както е известно, нашите завършиха на пето място в надпреварата, като малко не им достигна да се клисарат за финалната четворка. Русия спечели титлата, Бразилия остана втора, а бронзовите медали отидоха при Полша. За Аржентина остана четвъртото място.

55, 09% твърдят, че националите са се представили добре, но са искали повече от тях. 14, 9% от гласувалите нямат никакви претенции към волейболистите и мислят, че петото място е страхотно постижение. Почти същият процент хора - 14, 26% са на другия полюс - те смятат, че класирането е добро, но момчетата на Стойчев не са били на ниво и не са играли добре.

3, 86% от читателите са твърди максималисти. Те смятат, че нищо освен първото място не е постижение, което си заслужава. 9, 65% оценяват представянето на Казийски и компания като средна работа. 2, 25% твърдят, че волейболът не ги интересува.