Георги Кадурин и Виктория Колева са две от звездите в новия сериал на bTV „Скъпи наследници“, чието излъчване започва на 15 януари.

В сериала те са родителите на главния герой (Орлин Павлов). Семейството е патриархално, с традиции, ценности и определени ритуали. Винаги има конфликти и антагонизми.

Те се решават както във всяко нормално семейство, само към Коледа нещата се успокояват, пошегува се Кудрин.

Сценаристкият замисъл много ми допада, защото има всичко за един добър кинопродукт – добра драматургия, конфликти, чувство за хумор, добави той.

В тази продукция има всичко – любов, ревност, интриги, борба за пари, за власт – всичко, което очертава днешния ден, каза и Колева.

Снимките бяха много интензивни. Снимал съм се и в друг сериал, но такова чудо не е било – в последните месеци за ден-ден и половина се произвеждаше една цяла серия, докато в други сериали това става за 5 – 6 дни, разказа Кудрин.

Вече изгледахме една серия, прекрасно е, мисля, че зрителите ще оценят жеста от страна на телевизията да им бъде представен един толкова красив, скъп, луксозен бих казала кинопродукт. Защото те заслужават това внимание. Сигурна съм, че ще бъдат много очаровани от това, което виждат.

Вижте във видеото какво още казаха двамата актьори.