Тази седмица Атанаска обърна столовете и на четиримата в журито на „Гласът на България“. Това обаче не е първото ѝ появяване на сцената на най-популярното музикално предаване в България.

Преди две години младата жена отново се яви на сцената и не успя да продължи напред. Разликата е, че тогава до нея не беше Сонай. 

Атанаска и Сонай са толкова близки, че хората често ги питат дали не са брат и сестра. Двамата се познават отдавна и в един момент приятелството им прераства в любов.

След първото участие на Атанаска в „Гласът на България“ неуспехът я кара да загърби музиката. Тя не желае да пее повече и не иска да има нищо общо с музикалната сцена.

Сонай обаче чува, че когато е сама и мисли, че никой не я слуша, Атанаска си припява нещо. Така той решава, че трябва да ѝ помогне и двамата започват да пеят заедно. Оказва се, че комбинацията е изключително успешна, както доказаха и пред журито на „Гласът на България“.

Снимка: bTV

Атанаска и Сонай имат еднакъв музикален вкус, но съвсем различен подход към пеенето. Тя има по-добър усет за това как да излапани песента по най-добрия начин, докато той я допълва. Така двамата са един перфектен отбор и опора един на друг както на сцената, така и в живота.

След като всички от журито на „Гласът на България“ се обърнаха, Атанаска и Сонай имаха избор кого да изберат като ментор. Те се спряха на Любо Киров.

Надеждата им е, че оттук нататък ще имат само успехи както в предаването, така и в музикалната си кариера, която вече планират на пълни обороти.

Още за най-интересните участници в "Гласът на България" може да намерите на сайта LadyZone.bg: