Крисия и братята Хасан и Ибрахим спечелиха второ място на голямото музикално състезание Евровизия. Тримата бяха блестящи с изпълнението на песента „Планетата на децата”.

Гласуването на зрителите от държавите-членки на Евровизия отреди първото място на Италия.

15-годишният Винченцо Кантиело събра 159 точки. Крисия, Хасан и Ибрахим събраха 147 точки - резултат, с който завоюваха второто място. Със 146 точки трета остана изпълнителката от Армения - Бети. Това е най-доброто представяне на България в историята на музикалния конкурс за деца.

Мотото на конкурса тази година беше „Заедно" и имаше благотворителна цел. Част от приходите ще отидат в полза на организация, която се занимава със защита на детските права по света.

В другото голямо събитие от нощта - дълго чаканият мач за световната титла по бокс Пулев - Кличко в Хамбург, Кобрата загуби от световния шампион в петия рунд след нокаут на украинеца. Така Кличко постигна 53-а победа с нокаут.

В началото на последния пети рунд Кобрата атакува в началото с десен прав. Публиката мощно започна да го подкрепя с викове „Кобра, Кобра!” Веднага обаче последва отговор на Владимир Кличко, който нокаутира Кубрат Пулев 49 секунди преди края на петия рунд.

Главният съдия прекрати мача. Публиката обаче продължи да скандира „Кобра, Кобра” и „Българи Юнации!”.

Кубрат, Крисия, Хасан, Ибрахим - четирима българи, с които категорично се гордеем, независимо от класирания, победи и загуби. Те ни показват колко е важно да следваш мечтата си неотклонно - упорито, целенасочено и смело.