Българската версия на хитовото развлекателно шоу "Стриша ла нотиция", създавано досега у нас с името „Господари на ефира”, се завръща с името „Господарите”. Само в каналите на bTV ще можете да видите познатите си рубрики, с нови обичани лица и силни обективни репортажи по ваши сигнали.

„Господарите” – оригиналът, се завръща по bTV! Собственикът на bTV Media Group – Central European Media Enterprises, взе правата на култовия италиански формат "Стриша ла Нотиция" за територията на няколко държави, включително България. Така, съгласно договора, единствено bTV има правото да създава и излъчва българската версия на шоуто у нас.

„Веднага щом получихме правата върху "Стриша ла нотиция" по линия на тази международна сделка, започнахме да работим по българската му версия – „Господарите“. Този формат е наистина много добър и винаги е пасвал на програмната концепция на bTV, а сега вече имаме възможност да направим наистина качествен продукт. Единствено зрителите на bTV ще се забавляват с оригинала на италианското шоу, като в „Господарите“ ще открият любимите си рубрики и елементи, ще намират подкрепа във вече наистина обективни разследвания", коментира Апостол Пенчев, член на УС и директор "Телевизионни програми", bTV Media Group.

Италианското шоу има феноменален успех, като е изключително популярно и по света вече 25 години. Създадено е през 1988 година от Антонио Ричи, който е негов режисьор и продуцент. Почитателите на предаваното го познават с хумора и с блясъка му. Така едно изключително шоу отново намира заслуженото си място в ефира на водещата телевизия - вече с името „Господарите“.

"Предаването се базира на формата "Стриша ла нотиция", който е популярен в България с елементите като телевизионните гафове, интересните блиц интервюта, с разследванията си, с любопитните си репортажи, с формата на поднасяне на новини по забавен начин, с водещите, с танцьорките, с нестандартния начин на заснемане и много други", коментира Миро Янев, продуцент bTV Studios.

"Господарите" ще връчват и златната награда за най-впечатляващ публичен гаф. Голяма част от екипа има много сериозен опит с формата и познава отлично всеки един от детайлите му, заради работата си по него и в предишни години.

„От дългогодишния си опит си опит в менажиране на това предаване мога да заявя спокойно, че тайната на успеха му е в това да следва оригиналния модел, който продължава повече от 25 години да работи в Италия. Там винаги предаването се обновява с нови рубрики и нови лица, това ще направим и ние. В същото време целим да имаме едно забавно предаване, направено изцяло за зрителите на bTV”, коментира Сашо Райчев, изпълнителен продуцент на „Господарите”.

Очаквайте хитовото шоу с българския му оригинал „Господарите“ - само в каналите на bTV!