bTV Media Group стартира новаторска интернет платформа с ексклузивно съдържание и неустоими предложения. Там например можете да гледате любимите си сериали седмица преди излъчването им в ефир. Затова потърсете VOYO и ще разберете защо набира толкова бързо скорост и какви са предимствата й.

Забравете за досадните реклами, лошото качество и ограниченото време. Интернет платформата VOYO вече е тук, за да ви даде пълната свобода да избирате какво и кога да гледате. Има за всекиго по нещо - филми, сериали, новини, спорт, предавания.

"Българските сериали сега са много актуални. Ето например "Седем часа разлика", който аз много харесвам - новият епизод, който предстои всички да видим по телевизията, вече е достъпен за потребителите на VOYO”, коментира Ралица Бобочикова, мениджър на проекта VOYO в bTV Media Group.

Освен това, може да избирате от над 200 нови пълнометражни филми от всички жанрове, повечето от които още не са се завъртели по телевизията. Любими предавания, Шампионска лига, спорт, новинарските емисии на bTV - интернет порталът е създаден да отговори на тенденцията все по-често потребителите да се информират и да гледат подбрани видеа през интернет.

"Друго голямо предимство, което потребителите ни имат, е наистина удобството от ползване на платформата - удобство, че имаш достъп до желаното съдържание, когато за теб е удобно", допълни Бобочикова.

Всеки потребител може да се абонира сега напълно безплатно и в рамките на 3 дни да разгледа VOYO и да се увери сам в предимствата му.

„Потребителите ни имат пълен и неограничен достъп до цялото съдържание срещу между 5.60лв. и 8лв. на месец", каза още тя.

Създаването на VOYO е крачка напред за bTV Media Group да се пребори с пиратството и да даде възможност на хората, които зачитат авторските права, да гледат ексклузивни и качествени видеа почти без пари.

"Пиратството е още едно доказателство за това, че потребителите търсят начин да имат достъп до видеосъдържание през интернет и до момента липсата на легална алтернатива беше проблем. Вярвам, че със стартирането на VOYO лесният достъп до интересно и свежо съдържание ще даде на потребителите една разумна и лесна за използване алтернатива", заяви още мениджърът на проекта.

От тук нататък VOYO ще се развива с всеки изминал ден, както като съдържание, така и като разпространение и лесен достъп.

"Все по-интересно видеосъдържание като филми, сериали и ексклузивни видеа, които ще са достъпни само за потребителите на VOYO. Работим и в посока да правим платформата все по-достъпна онлайн, все по-интуитивна и в посока да правим услугата все по-достъпна и чрез други канали – например, съвсем скоро собствениците на умни телевизори ще имат качествен достъп до VOYO и ще могат да се наслаждават до качествено видеосъдържание", обеща Бобочикова.

Интересът към VOYO е повече от показателен за качествата му - само за 3 дни има над 10 000 регистрирани в новата интернет платформа на bTV. Ако побързате, може би именно вие ще сте следващият.