„Видях много хора, но не съм видяла побой”, заяви Веселка Василева, пострадала при катастрофата, прераснала в побой, на бул. „Черни връх” в столицата.

В предаването „Тази сутрин” Василева каза, че това не е „мутренска ситуация”. „Четох, че били дошли подкрепления с джипове – дойде наш приятел, който ме съпроводи до болницата с линейката”, поясни тя.

Жената е с тежко счупване на ръката, като й предстои операция за поставяне на пирони. По-рано Павел Чернев заяви, че състоянието й е главната причина неговият клиент Симеон Христов да изпадне в афект.

Видях хора, които само ме снимаха вместо да извикат линейка. Смиеон ми даваше вода и питаше дали съм добре”, каза Веселка. Тя отрече шофьорът, причинил катастрофата, да е разговарял с нея или с приятеля й.

„Не знам кой как би реагирал, но не съм видяла побой”, каза отново Василева. Тя също определи Христов като спокоен човек.

Василева допълни, че възнамерява да съди човека, предизвикал катастрофата. „Искам да му кажа – да се беше извинил вместо да се прави на жертва. Да се покаже, да се извини”, каза тя.