Като в сцена от Холивудската комедия „Последният ергенски запой”, но съвсем наистина, жителка на американския щат Канзас имала изключителното преживяване да се сблъска с избягал тигър, намерил убежище в обществена тоалетна в градчето Салина, съобщава електронното издание на британския ежедневник „Индипендънт”.

„Не очакваш да влезеш в тоалетната, да затвориш врата зад себе си и да видиш тигър който върви срещу теб”, разказва потърпевшата Джина Крийбъл, пред регионалното издание „Салина Джърнъл”.

Тигърът бил част от цирково представление, което гостувало в града и бил успял временно да избяга, намирайки скривалище в тоалетната. Персонала на търговския център, където се разиграла драмата успели да блокират всички изходи, освен този, през който влязла Джина Крийбъл.

Самата жена разказва, че успяла да запази самообладание и да не извика или побегне, за да не провокира хищника, преди служителите от цирка за заловят тигъра.

За сметка на нейните тревоги, единствената грижа на малката дъщеря на Крийбъл, като разбрала за инцидента била да попита, дали „тигърът си е измил лапите”, завършва „Индипендънт”.