Бразилка беше арестувана, след като влезе в банка, бутайки труп в инвалидна количка, надявайки се, че ще успее да изтегли заем.

Смущаващото видео, заснето от банкови служители в Рио де Жанейро, показва как Ерика Нунес внася тялото на Пауло Роберто Брага в банковия клон, предава The Independent.

Брага e починал на 68-годишна възраст само няколко часа по-рано. Във видеото Нунес го нарича свой чичо, докато говори на тялото и подпира главата му.

Жената влиза в банката с конкретно искане – да бъде изтеглен заем за около 3400 долара, съобщава The New York Post.

„Чичо, слушате ли? Трябва да подпишете. Ако не подпишете, няма начин, защото аз не мога да подпиша вместо вас“, казва Нунес.

Снимка: /Twitter

След това тя грабва писалка и я пъхва в ръцете на починалия Пауло Брага, като казва на трупа да я държи „здраво“.

„Подпишете, за да не ми създавате повече главоболия, не издържам повече“, казва жената.

Обърканите от случващото се банкови служители посочват, че мъжът не изглежда добре, а цветът му е необичаен.

„Той си е така. Не говори нищо. Чичо, искаш ли пак да идем до болницата“, отговаря Нунес.

Най-накрая от банката викат полиция. Отзовалите се служители на реда и екип на спешната помощ констатират, че жената бута в инвалидната количка тялото на мъртвия мъж. Нунес веднага е арестувана. Сега тя може да бъде изправена пред редица обвинения, включително измама, злоупотреба и злоупотреба с труп.

„Тя се преструва, че го увещава да подпише заема, но той е бил мъртъв, влизайки в банката“, каза шефът на полицията Фабио Луис пред TV Globo, голяма бразилска телевизия.

Полицията продължава разследването си, за да установи как е почнал Брага. Тялото му е изпратено за аутопсия.