Ученик от гимназия във Вашингтон откри най-издирвания и пазен телефонен номер на американския министър на отбраната Джеймс Матис. Звънна му и взе 45 минутно интервю от шефа на Пентагона. 

Гимназистът Теди Фишер, който пише за училищния вестник, през месец май видял снимка на президента Доналд Тръмп във „Вашингтон пост”. До държавния глава бил служител на охраната, който държал бележка. На листчето било записано името на шефа на Пентагона и мобилния му номер. 

Ученикът бързо преписал данните. Звъннал на номера, за да се увери дали наистина е номера на ген. Матис  или е просто някаква закачка. Не получил отговор, затова изпратил смс с въпрос за интервю. 

Каква била изненадата му, когато самият шеф на Пентагона му върнал обаждане. Самият ген. Матис  бил още по-изненадан, но се съгласил да даде интервю за училищния вестник.

След като мистерията с грешката на „Вашингтон пост” е забелязана, снимката с телефонния номер е сменена. Но на страницата на гимназията във Вашингтон е публикувано цялото интервю на Теди Фишер с военния министър Джеймс Матис.