Над 100 000 последователи следят живота на Маргарита Грачева. Тя една млада жена и майка... с роботизирана протеза и невероятна история.

Провокиран от ревност, бившият й съпруг Дмитрий Грачев й отрязва ръцете. За бруталното престъпление е осъден на 14 години затвор, но не се счита за виновен, пише "Комсомолская правда".

Лекарите успяват да спасят само едната й ръка, на която днес има много шевове. На мястото на втората Рита сега има протеза. Това е лек апарат с възможност за персонализиране, създаден специално за хора, при които липсва крайник под лакътя.

„Не ми е трудно да шофирам, но ми е доста сложно да си сложа колана и да пъхна ключа. Ненавиждам банкнотите и монетите. Затова почти навсякъде плащам с карта. Да подреждам покупките също не ми е лесно. Трудно успявам да отворя пакетче. В този миг на помощ винаги идват децата“, споделя тя, запитана за своя живот с протеза. 

През 2019 г. тя издава книга със заглавие „Щастлива без ръце“. В нея разказва истинската история на младото семейство Грачеви и как се справя с ужаса на домашното насилие.    

Маргарита Грачева открива нов мъж, за когото твърди, че е любовта на живота й. Вместо да каже „Да“ на сватбата обаче, той хвърля пръстена в езерото и обявява, че сватба тази година няма да има.

Защо? Цялата история четете на ladyzone.bg!