Пред 185 000 свидетели: Влогър катастрофира, докато е на живо в мрежата (ВИДЕО)

След инцидента той призовава за помощ, а спасители се втурват веднага към мястото

Снимки: jackdoherty/instagram

Редакторски екип Редакторски екип

Публикувано в  21:39 ч. 06.10.2024 г.
 

Милиони потребители следват Джак Дохърти в различни социални медийни платформи. Почти 15 милиона са последователите му само в YouTube. 185 000 от тях стават свидетели на живо как 20-годишният мъж катастрофира с луксозния си автомобил на магистрала в САЩ.

След инцидента звездата на YouTube призовава за помощ, а спасители се втурват веднага към мястото.

В събота сутринта влогърът управлявал колата си по мокър път. Снимките, направени от неговия оператор Михаел, го показват зад волана. Младежът не спазва съвсем правилата – докато едната му ръка е на волана, то другата държи смартфон, който изглежда, че постоянно наблюдава, докато се движи бързо в лявото платно на магистрала.

Внезапно се чуват възбудени писъци и камерата се тресе. Луксозният автомобил се завърта, вероятно заради аквапланинг, и се блъска в мантинелата, посочва „Билд“.

Двамата катастрофирали младежи по-късно показват доброто си настроение от болницата, до която са закарани. Този път Дохърти снима своя леко ранен оператор.

Малко по-късно акаунтът на Дохърти в Youtube е деактивиран заради нарушение на указанията на платформата. Повечето американски щати забраняват използването на телефон по време на шофиране. Влогърът е изправен пред глоба между 50 и 500 долара.

 

Снимки: jackdoherty/instagram

Дохърти стартира своя канал в YouTube на 13-годишна възраст и оттогава печели слава предимно с шеговити видеоклипове и смели каскади.

Снимки: jackdoherty/instagram

По-рано Дохърти споделя, че е закупил спортната си кола в края на миналата година и я е боядисал в пъстри цветове.

Снимки: jackdoherty/instagram

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK