Млада жена е открита мъртва в контейнер за използвани дрехи. Това се е случило в неделя около 18:00 часа на паркинга на супермаркет в германския град Пайне, провинция Долна Саксония.

Според разследващите жената е заклещила врата си с капака, докато се е опитвала да влезе в контейнера. Тя е загубила съзнание, а спасителни екипи са констатирали смъртта ѝ, съобщава „Билд“.

Органите на реда установили, че жената има скорошен белег от цезарово сечение. Те се притесняват, че някъде може да има новородено бебе, което се намира в крайна нужда. Не са открити документи за самоличност.

Единствената следа е татуировка на китката на загиналата. Полицията в Пайне работи концентрурано върху случая и се надява скоро да успее да установи самоличността на жената, коментира германското издание. Ангажирани са 50 следователи.

Според разследващите жената е на 25-30 години, много слаба, с южноевропейски произход и черна коса до раменете. Тя е носила къс черно-бял топ с букви и черен панталон. А на врата си е имала верижка в златист цвят с привличащи вниманието висулки.

На лявата китка на жената има татуировка с име, което е разчетено като SANYI, но последната буква може и да е нещо друго. А в горната част на дясната ѝ ръка е татуирано KIRA.

Разследващите призовават всеки, който може да даде информация за жената или детето ѝ, да се свърже с полицията в Пейне.

По-малко от три часа след първоначалните публикации „Билд“ съобщава, че самоличността на мъртвата жена е установена – тя е 36-годишна унгарска гражданка. По данни на изданието децата ѝ се намират при роднини в Унгария.