Използвайте негативите си, за да успеете. Това е ключът към успеха, твърди обявената в интернет за най-грозна жена в света – американката Лизи Веласкес.

В 13-минутно видео 24-годишната млада жена, която тежи едва 26 килограма, обяснява как да определим себе си и изнася лекция за необходимата мотивация, която всеки един трябва да има. Най-важното според нея е хората да се научат да превръщат негативните си черти в позитиви.

След дълги години на борба с лошото отношение на хората към нея, тя е превърнала омразата и неразбирането на другите в сила и любов. Веласкес е станала учител по мотивация и автор на книги по темата, определяни от широката публика като успешни.

Според лекарите Лизи страда от рядко заболяване, заради което при нея липсват подкожни мазнини. Това е и причината, поради която кльощавата дама не може да нададе и грам, въпреки че се тъпче с висококалорични храни поне по 60 пъти на ден.

Самата тя разказва, че докато е била малка, родителите й трябвало да я обличат в дрехите на куклите й, тъй като била много дребна.

„Аз съм Лизи, престанете да ме зяпате и се научете на разбиране”, често се налагало да повтаря младата американка за себе си.