Омар Боркан Ал Гала – поет, актьор, интернет сензация и може би един от мъжете, които бяха определени като „твърде секси” за Саудитска Арабия.

Преди близо две седмици присъствието на трима представители на силния пол на културен фестивал в Саудитска Арабия бе прекъснато със сила, след като религиозната полиция в страната ги сметна за „твърде красиви”, припомня британския вестник „Индипендънт”.

Опасенията на пазителите на реда намериха физическо измерение, за да опазят жените, за които имало огромна вероятност да си паднат по тях.

Досега самоличностите на красивите мъже беше неизвестна, но интернет спекулациите твърдят, че един от тях е именно Омар Боркан Ал Гала.

Постинг във Фейсбук засили слуховете още повече. На стената на личния си профил Ал Гала публикува линк към статия за депортирането на тримата мъже с коментара: „Това, което е написано във вестниците, е по целия свят :)”.

В друг статус той казва: „Красотата на жената трябва да се види през очите й, защото те са вход към сърцето й – мястото, където любовта съществува”.

Окончателно потвърждение, че Омар Боркан Ал Гала е един от „твърде неустоимите” мъже за жените в Саудитска Арабия няма, но пък коментарите за красотата му бълват в интернет.